Lidija Vukićević otkrila kako SINOVI REAGUJU na njene LJUBAVNE IZBORE

Glumica Lidija Vukićević već godinama važi za jednu od najših najlepših i najpoželjnijih glumica, iako je već uveliko u šestoj deceniji.

Ono o čemu se malo zna su detalji iz njenog privatnog života, jer ih glumica retko eksponira u javnosti, međutim poznato je to da ima dva sina koji liče na nju i važe za ozbiljne frajere.

ffbb17c0fa874e8d42353a59dc6c2f93c09d6be9

Lidija ne krije da joj oko kuće često obleću devojke i da joj je to vrlo simpatično, ali da se u izbor svojih sinova ne meša.

– Obleću i ja sam vrlo srećna zbog toga, ja se družim sa svim tim devojkama koje obleću, ali oni kad budu odlučili ja sam uvek za… Znači kad oni odluče na meni je samo da se spremim i da budem vesela, sve ostalo je njihova odluka – rekla je Lidija u emisiji „Grand news“, pa otkrila kako njeni sinovi reaguju na njene izbore u ljubavi s obzirom da se pre mnogo godina razvela od direktora fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ Mitrom Mrkelom:

– Pa na vreme sam to postavila dokle mogu da se mešaju, jer mislim da mnoge žene tu greše i da su stalno u komunikaciji sa decom, da li mi je ovaj dobar ili nije… To je moja stvar, ja odlučujem o tome, kao što i oni odlučuju o odabiru svojih devojaka i tu ima granica dokle oni mogu nešto da komentarišu. Na svu sreću do sada se nikad nismo sukobljavali oko mog odabira, a ni njihovog. Čak u jednoj vezi u kojoj sam bila 8 godina, fenomenalno smo funkcionisali. Milsim da su se bili uklopili u tu vezu i bilo im je najnormalnije da ja putujem sa tim čovekom, da izlazimo na večere, čak i zajedno, a opet je važno što oni znaju i šta mogu da očekuju od mene, da ja ne mogu da nađem nešto suprotno od mene.

ebe100666f775a3088cca86ae2606fd4c93fdbb8

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić