LIDIJA VUKIĆEVIĆ O NOVOM DEČKU: Evo koliko je mlađi od nje, gde živi i čime se bavi!

Glumica Lidija Vukićević ne krije da je srećna i zadovoljna na svakom polju u životu, a posebno joj na ljubavnom planu cvetaju ruže.

acdcf60e9225cf2a95c8cc178081cb31dfb29671

Ona uživa u ljubavi sa deset godina mlađim slikarom iz Italije, a sada je otkrila kako funkcioniše njihova veza na daljinu.

– Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam – rekla je Lidija za „Gloriu“.

6906fab55a3bf231899d444c243cb5cc3a1e2735

Ona je nedavno ispričala i da je konačno našla muškarca koji može da joj parira.

– Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – otkrila je glumica.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić