Login/Registracija

Lidija PRIZNALA šta najviše ZAMERA vršnjakinjama: „Ne znam o čemu bih sa njima pričala“

Sudeći po harizmi i izgledu malo ko veruje da je glumica Lidija Vukićević pre samo dva dana proslavila šezdeseit rođendan, ali kako tvrdi brojkama ne pridaje značaj. Ostala je svoja i jedinstvena, a parola kojom se oduvek vodila je „Koliko bismo bili stari kada ne bismo znali koliko imamo godina“.

– Ja sam jedno veliko dete koje nikada neće odrasti. Srećna sam što i danas umem da se obradujem malim stvarima. Život je da se živi, a ne da se osvrćemo na propuštene prilike. Kada se dobro osećate u svojoj koži, možete reći da ste uspeli- poručila je glumica.

Život javnih ličnosti često sa sobom nosi veliko breme, a Lidija je uspela da ostane dosledna svojim principima, mada priznaje da joj nije bilo ni malo lako.

– Možda je teže bilo ostati svoj van van scene. Nikada nisam pristajala na nešto što bi se kosilo sa mojim uverenjima, čak ni po cenu da ne dobijem ulogu. Neko bi rekao da nisam ambiciozna, možda i nisam, ali sam vrlo radna. Bog mi je dao da igram u najpopularnijim projektima stare Jugoslavije, možda je to nagrada što se za zlogu nisam borila do poslednje kapi krvi. Istovremeno znala sam da pokažem zube kako bih sačuvala integritet- ispričala je Lidija.

Oduvek je bila više deo muškog društva, a jako malo žena sličnih sebi je imala prilika da upozna, a razlog za to je kako kaže samo jedan.

– Ne družim se mnogo sa ženama, a jedan od razloga je što nisam od onih koje pomirljivo klimaju glavom na sve što im prijateljica kaže. Nekada sam prilično surova u komentarima, rekla bih realna, ali nije svako spreman da čuje istinu. Drugo žene mojih godina već odustaju od sebe i ja ne znam o čemu bih sa njima razgovarala. Ja sam stalno poletna i imam očekivanja da će mi se desiti najlepšte stvari koje mi se još nisu dogodile- istakla je za „Hello“.

POGLEDAJTE I

Glumica uživa u ljubavi sa 20 GODINA MLAĐIM slikarom, a zahvaljujući njemu pokreće NOVI BIZNIS

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović