LEONTINA OČARANA, VETERAN POSVETIO PESMU ŽENI: „Ona je jako srećna sigurno“

Pčelar iz Kragujevca Stevan Lazarević (45) dugo je čekao svoju šansu da se pojavi na velikoj Grandovoj sceni i zapeva pred milionskim auditorijumom.

Kao svoj najveći uspeh smatra to što je ostao slobodan čovek, jer kako kaže sloboda za njega nema cenu, a učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ dokazuje sebi da je ostao slobodan i svoj.

IMG 9859

Od detinjstva se bavi muzikom i sa bratom je napravio prve muzičke korake. Na kraju osnovne škole je zavoleo gitaru zbog druga i tako je oformio bend sa kojim je godinama nastupao.

-Još od detinjstva smo moj brat Zoran i ja zavoleli muziku. On je temeljan pa je jako rano naučio note i naučio da svira flautu, a ja sam ga kao pevač pratio. U nekom kasnijem periodu, krajem osnovne škole, moj drug Srđan je krenuo da svira gitaru, meni je to bio interesantno, pa sam i ja počeo sa njim – kaže veteran.

Kao basista je svirao u nekoliko lokalnih bendova, ali je uspeo da završi ekonomski fakultet, a sada se bavi i pelarstvom koji mu je jedan od glavnih prodičnih prihoda.

Čim je izašao na scenu Žika se sa njim našalio i upitao:

-Pčelama pevaš zabavnu muziku, a ja predlažem da napravimo jedan test da li kvalitetniji med kada se peva narodna ili zabavna muzika. Da li ti imaš nekog kolegu koji se bavi pčelarstvom i da im peva narodnu muziku?

-Do sada nisam imao takve slučajeve, ali ako se vidimo ponovo ja ću vam reći – ogovorio je veteran.

Pesmom Zdravka Čolića „Oktobar je počinje sezona kiša“ je oduševio i žiri i publiku, a odna su se samo nizale pohvale.

IMG 9843

-Dosta hrabar odabir pesme, imaš to gore pucanje, ulazio si u Dženanove sfere. Znam da ti nije lako ni pred njim da pevaš ipak su to manirski spečifične varijante. Ti si time pokazao da nisi slučano ovde, čestitam ti za prvi nastup – rekao je Mare.

-Ja sam samo tu da kažem bravo! Drago mi je da se na ovom mestu promovišu baš ovako kvalitetne pesme – dodao je Lončarević.

Leontina je u biografiji kadidata pročitala da je on pisao neke svoje autorske pesme, pa ga je zamolila da otpeva jednu i onda je nastala lavina emocija u studiju.

IMG 9849

-Može refren neke Vaše autorske pesme koja vam je najdraža? – upitala je ona.

-Da l su krivi anđeli što si tu kraj mene zaspala, il molitve što si dugo, dugo čekala na ljubav – glasili su stihovi pesme koju je Stevan posletio supruzi.

IMG 9851 1

-Stvarno sam očarana, osoba kojoj su ovi stihovi posvećeni je veoma srećna sigurno – zaključila je Leontina Vukomanović.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: A. Milinković