Login/Registracija

Kristina Vinčić otkrila šta je najbitnije kod muškarca pa izjavila: Otvorena sam za ljubav ali ovo nije moja godina! (VIDEO)

Kristina Vinčić, ili kako su je prozvali tokom takmičenja “Nikad nije kasno“- džepna Venera, nije se nadala prolasku u 4. krug, te za Grand portal ispričala da je ovim pobedila sebe.

-Ovo sam uradila da bih sebi udovoljila. Ovde ima stvarno fantastičih pevača, divnih ljudi sa kojima sam prijatelj. Ja ih sve podržavam i oni treba da budu ovde. Ja sebe ne dožiljavam kao muzičara i pevača ali volim da pevam i osećam se živom na sceni. Ja uživam.

38b1253cdfd98d663c9e9508faba8fe7ade9c8ea

Kako kažu da nekad nije pevanje sve, već i neka energija koju izvođač ima, Kristina to upoređuje sa odabirom muškarca-Jel tako? Pre padneš na harizmu, humor i osmeh, i gestove kod muškarca. Tako je i u pevanju.

A da li se na njenom ljubavnom planu nešto promenilo,ona kaže- Ništa značajno se nije promenilo. Otvorena sam za ljubav ali nije ovo moja godina. Kažu da imaju 4 retrogradne planete i sve 4 su mene udarile- smatra lepa Beograđanka.


SAZNAJTE VIŠE:

Dobija pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama, a najveću zahvalnost duguje OVOJ ženi (VIDEO)

Takmičarka pozdravila DEVOJKU BIVŠEG MUŽA! (VIDEO)


Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac