Login/Registracija

Kristina sa knedlom u grlu o najvećoj životnoj tragediji: „Pojavila se bolest, tuga ubija“

Uprkost svim životnim nedaćama kroz koje je prošla nekadašnja učesnica popularnog muzičkog šou programa „Nikad nije kasno“ Kristina Voiku uvek na licu ima osmeh, a tokom intervjua za Grand progovorila je o najtežem životnom udarcu i poslala jaku poruku čitaocima.

Naime, pevačici je preminula majka za koju je bila veoma vezana, a veternaka je objasnila zbog čega je nastupila bolest.

Ona je bila veoma bolesna žena, hoću da kažem svim ljudima da tuga ubija. Moja majka je izgubila dva sina. Jedan je poginuo spletom nesrećnih okolnosti, a drugi se sa četrnaest godina razboleo i preminuo od raka. Ljudi treba da znaju da kada čovek tuguje, onda se telo razboli. Mojam majka nas je napustila prerano – rekla je Voiku.

Nakon teškog životnog udarca veteranki najviše pomaže podrška porodice, profesija i muzika koja za nju ima lekovito dejstvo, a poželela je i da ljudim skrene pažnu na jednu veoma bitnu činjenicu.

-Ova tragedija u stvari traje jako dugo. Bila sam mlada kada sam izgubila braću, sada sam izgubila i majku, ali shvatila sam da čovek mora da bude srećan jer tuga ubija, uništava život i radost, od nje se telo razboli – objasnila je veteranka.

Iako je prošla kroz težak i stresan period, Kristina je uspela da se izdigne iznad situacije i da nastavi život dalje.

Naučila sam da treba tražiti sreću u sebi, a kada nas stigne tuga moramo što kraće da se zadržavamo u toj negativnoj emociji i da pokušamo da izvučemo sebe. To prosto radim i sada sam srećnija nego ikada pre u životu. Muzika mi mnogo pomaže, šetnja u prirodi, muzika i meditacija mi unose sreću u život – rekla je Kristina.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk