KRATKO I JASNO Džejla rešila da prekine neizvesnost, saopštila BEZ OKOLIŠANJA ko ide dalje

0A0A7998

Zasluženi aplauz za Branku, Šefika, Valentina, Lidiju i Miloša označio je najneizvesniji deo emisije „Nikad nije kasno“ a od ishoda glasanja zavisi ko će proći u sledeći krug popularnog talmičenja.

Sjajni nastupi koji su obeležili večerašnju emisiju stavili su žiri na Tantalove muke, pa Goca Tržan, Džejla Ramović i Saša Milošević Mare pred sobom nisu imali nimalo lagan zadatak. Čast da zajedničku odluku predstavi auditorijumu pripala je sarajevskoj pevačici.

0A0A7795 1

-Nakon sabiranja glasova odlučili smo da takmičarka pod rednim brojem jedan ide direktno dalje. Sledeći takmičar za kojeg smo zajedno glasali jeste takmičar pod rednim brojem dva – saopštila je Džejla bez mnogo okolišanja odluku žirija po kojoj su se Branka Kolarov i Šefik Ramčević plasirali u treći krug takmičenja.

PROSLI NNK SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 7 ok

Simpatije publike u studiju ubedljivo je osvojio Valentin Milanov koji je uzeo čak 80 odsto glasova, čime se pridružio Branki i Šefiku.

glasanje fb

Na onlajn glasanje na Fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ odlaze Lidija Đorđević i Miloš Mitrović Miško, a isključivo od vaših glasova zavisi ko će se od ovo dvoje kandidata pridružiti onima koji su se već plasirali u sledeći krug. Glasanje je otvoreno i za svog kandidata možete glasati OVDE.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić