Login/Registracija

KO ZNA, ZNA Željko Bebek i njegova mlađana supruga beru grožđe i degustiraju vino (FOTO)

Septembarske dane bivši pevač „Bijelog dugmeta“ rešio je da iskoristi na najbolji mogući način. Željko Bebek i njegova 34 godine mlađa supruga Ružica uputili su se u vinograd, gde ovih dana uživaju u berbi grožđa i degustiranju vina.

Za Bebekom je ludela cela Juga, a osvojila ga 34 godine mlađa Ružica! „Bila je to ljubav na prvi pogled“

Pevač se na društvenim mrežama pohvalio fotografijama sa berbe, a koliko mu prija boravak u vinogradu, svedoči njegov osmeh koji ima baš na svakoj objavi. 

– Gde sam bio, s kim sam pio. Berba 2020 – napisao je  74-godišnji pevač ispod fotki na Instagramu,a pratioci su mu poručili da pored Ružice izgleda kao momak. 

Podsetimo, Bebek je pre mesec dana objavio spot za pesmu „Učini me sretnim“, za koji su mnogi rekli da je jedan od najemotivnijih koje je do sad snimio, budući da je sačinjen od privatnih snimaka iz njegovog života. 


Privatni snimci njegove porodice, supruge i dece raznežili su mnoge, a pevač je istakao da je i sam emotivno reagovao gledajući novi spot, budući da neki snimci datiraju još iz 1995. godine. 

– Volim sve da snimim kamerom i tako sam i pre 25 godina beležio sva putovanja, letovanja, zimovanja… I kad se vratim s putovanja onda to editujem u porodični film – izjavio je skoro Željko i objasnio da je na ideju da napravi spot od kolaža privatnih videa došla Sandra Mihajlović. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić