KO ZASLUŽUJE NOVU ŠANSU? Glasanje se završava večeras, evo koja dama trenutno vodi

ipiccy image 2023 02 28T194751.816

I ove nedelje uživali ste u neverovatnim interpretacijama veterana koji su nastavili da se bore za svoje muzičke snove i ponovo oduševili gledaoce širom sveta. U emisiji „Nikad nije kasno“ predstavilo se pet sjajnih veterana, a njih troje imalo je sreću da nastavi borbu do narednog kruga.

Nažalost, ovog puta među njima nisu bile dve dame Danijela Komljenović i Jelena Kovačević, te sada o njihovom opstanku u takmičenju odlučuje publika i to Fejsbuk glasanjem. 

Ljubitelji ovog šoua imaju priliku da jednoj od njih daju novu šansu i pošalju je u naredni krug, a kako se glasanje završava večeras, pravi je trenutak da vidimo ko vodi u toj borbi.

Za sad deluje da je Zagrepčanka Danije pokupila veće simpatije publike i trenutno vodi sa rezultatom 66,2% glasova u odnosu na Jelenu Kovačević koja za sada ima 33,8% vaših glasova.

Iako je ostalo još svega nekoliko sati do završetka glasanja, nije isključeno da će se ovaj rezultat do ponoći promeniti.

glaanje nnk

Ukoliko želite da doprinesete ovoj pevačkoj borbi, posetite glasanje OVDE i jednim klikom možete da promenite stanje na tabeli.

Ukoliko ste propustili emisiju možete je pogeladti U VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.