Login/Registracija

KO TE DIR’O? Sale Tropiko je uvek nasmejan, a sad je otkrio i drugu stranu (VIDEO)

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, važi za jednog od najvrcavijih pevača koji na sceni puca od energije i ne skida osmeh sa lica. Međutim, za Grand Online otkrio je da postoje situacije kada ume da bude drugačiji. 

– Trudim se da uvek budem raspoložen, jer kad nisam, onda sam neraspoložen i nenasmejan, što ne valja (smeh) – priča Sale i nastavlja: 

– Zavisi o kojoj vrsti neraspoloženja govorimo i zavisi šta me izvede iz takta, ali uglavnom samog sebe izvedem iz takta (smeh), kao zaboravim ovo, jaoj što nisam ovo uradio, promašim termin. Ne dešava mi se često, ali mi se desi, pogotovo kad mi je prenatrpan raspored. Ali uglavnom sam ok sa pamćenjem.

Kaže da ga je pandemija korona virusa malo usporila, pa nam se i požalio. 

– Imam jednu frku sad, daće Bog da se prisetim svih tekstova na svirkama. Tako da se sad organizuju probe i radi se na tome da ne bude ono – aha, telefon usred svirke (smeh) – priznaje pevač i dodaje da ništa ne prepušta slučaju i da je perfekcionista u svemu što radi. 

– Ako hoćeš da budeš dobar ili najbolji, moraš baš da se potrudiš. Ne možeš da daš samo 70 posto za stvar koja traži 120 – objašnjava.

Budući da se ove nedelje našao u ulozi žirija šoua veterana, zanimalo nas je i za šta smatra da nikad nije kasno. 

– Nikad nije kasno da nekome oprostiš, svaki dan to radim, ja samo praštam – rekao je pevač čiji intervju možete da pogledate u nastavku.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić