Login/Registracija

Ko kaže da NARODNJACI I ROKERI NE MOGU ZAJEDNO? Sinoć su se UDRUŽILI pa napravili NEVIĐEN SPEKTAKL (VIDEO)

Još jedna epizoda emisije “Nikad nije kasno“ je iza nas, a sudeći po komentarima, gledaoci su uživali u odličnim interpretacijama takmičara, duhovitosti članova žirija i najlepšim emocijama koju ova emisija sa sobom nosi.

U drugom krugu nam se sinoć predstavilo šest kandidata, od kojih su jedni vladali na polju narodne muzike, a drugi digli studio na noge rok hitovima.

Članovi žirija, Saša Milošević Mare, Goca Lazarević i Žika Jelić, iako na prvi pogled različiti, činili su skladnu trojku koja je na kraju emisije dala svoj sud i odlučila ko zaslužuje treći krug.


Ali, hajde da se podsetimo, koji su to momenti obeležili jučerašnju epizodu.

Na samom početku, emisiju je otvorio novooformljeni bend “ŽI-ŽI TOP“ koji su na pet minuta činili Žika Jelić i Žika Jakšić, pa pred milionskim auditorijumom izveli čuveni hit YU grupe “Kao mornar“, na šta je publika u studiu skandirala i minutima nakon završenog nastupa.

Prva na scenu stala je Suzana Stamenković koja je pokazala da odlično vlada kako narodnom tako i stranom, pop muzikom, a žiri joj je osim na vokalnim sposobnostima pozavideo i na podršci koju dobija od porodice- Sjajno je što te muž podržava, malo je takvih. Ali ti to zaslužuješ- bio je komentar Goce Lazarević.


Veliko iznenađenje bio je inspektor Milan Vasiljević, koji je izgleda sinoć odabrao baš one pesme koje žiri voli, i dok su se uz jednu svi setno njihali, uz drugu, koju je izveo sa sestrom, svi su stali na noge pa đuskali kao da sutra ne postoji. A zašto je Goca Lazarević rekla da se u njemu nalaze dva čoveka, pogledajte OVDE.

Najlepšu sliku u svet, sinoć je poslala porodica Radice Dimitrijević, sa kojom su uz revijalnu pesmu na sceni bili najmlađa ćerka Milica i suprug Sale. Takmičarka je napomenula da joj fale i drugo dvoje dece pa se pohvalila da je jako bogata žena s obzirom na to kakvu porodicu ima- Veliku joj podršku dajem, i ja sam njeno najveće blago– našalio se suprug.

Po prvi put u životu, a možda i poslednji, gledaoci širom sveta imali su prilke da čuju folk pevačicu Gocu Lazarević kako peva rok muziku i to kao podrška takmičaru Batu Vujoševiću- Ja nikad nisma pevala rok Žiko, ja znam samo ono “Oj Moravo, oj Moravo“. Ali zbog Bata ću i to da uradim– rekla je pevačica Jakšiću, a njihov nastup pogledajte OVDE.


Samo pozitivni komentari stizali su na račun vozača kamiona Slobodana Lazića, koji je ostao upamćen po tome što je životu nema šta nije radio. Iako bi mnogi rekli da je imao težak život, Goca Lazarević smatrala je da takav čovek nikad neće doći u situaciju da nema- Ti sve znaš da radiš, ja znam samo da pevam, a sada ni to ne radim. Ti nikad nećeš ostati gladan- poručila mu je pevačica, dok ga je Mare nahvalio da je dobra i divna duša.

Emisiju je zatvorio nastup Sanje Jeličić, sa kojom je u podršku stigao suprug iz Beča, o kome je toliko govorila u prvom krugu. Kako se bračni par bavi iznajmljivanjem opreme za velike koncerte, od ozvučenja preko rasvete, Žika Jelić nadao se saradnji kada bude imao gostovanje u prestonici Austrije- Znači kada prođe korona, a YU grupa bude imala koncert u Beču, ja računam na vas- rekao je on, što su supružnici oberučke prihvatili. Sanja je sinoć oduševila Mareta svojim napretkom, a kako se snašla u neobičnim pesmama koje je odabrala, pročitajte OVDE.


Nakon sumiranih utisaka, žiri je odlučio da u treći krug pošalje Bata Vujoševića i Milana Vasiljevića, dok je publika u studiu odabrala da to bude Suzana Stamenković.

Preostala tri kandidata su na našem online glasnaju OVDE, a vi dajte svoj glas onome kog videte u narednom krugu.

Cela emisija je na našem Jutjub kanalu i možete je pogledati klikom na video ispod:


Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac