Login/Registracija

Ko je supruga Miše Šikmana? Takmičila se u „Nikad nije kasno“, a onda je usledio obrt: „Bila je jako bolesna, ali nije želela da otkaže emisiju“

DSC08306 768x512 1

Ovogodišni takmičar „Nikad nije kasno“ Miša Šikman već nakon prvog pojavljivanja oduševio je publiku svojim glasom i stasom, ali malo ko se seća da je led u takmičenju probila njegova supruga Tatjana.

Baš zbog nje, potpuno neočekivano Miša je završio na Grandovoj sceni ni ne sanjajući da će dobiti poziv Žike Jakšića.

Ona me je prijavila ovde na 35. godišnjicu braka. Veoma sam zahvalan na tome, a zahvalan sam i Žiki koji je prepoznao tu svoju emociju kod nas– ispričao je takmičar za Grand prisećajući se perioda kada je i njegova supruga bila deo najemotivnijeg šoua u regionu.

tanja

-Tatjana se takmičila pre pet godina, ali je imala jedan peh. Bila je jako bolesna i nije želela da otkaže emisiju zato što se plašila da je neće pozvati opet, korektno je pevala ali se završilo tako kao se završilo– ispričao je Miša Šikman.

DSC08292 768x512 1

Uprkos svemu Tatjana je ostala jedna od omiljenih učesnica, a o njenom talentu se i danas priča.

-Tatjana zaista odlično peva! Podjednako dobro peva sve žanrove, što je za svaku pohvalu. Oni su jedna prava muzička porodica- rekao je Žika Jakšić jednom prilikom.

Inače, Tatjana je tokom cele sezone emitovanja „Nikad nije kasno“ bila bezrezervna podrška svom suprugu, a posebno oduševljenje izazvao je njihov zajednički nastup.

Izvođenjem numere „Ovako ne mogu dalje“ Miša i Tanja ostavili su veliki pečat na Grandovoj sceni, a samo neki od komentara nakon njihovog nastupa je da i posle skoro četiri decenija braka ljubav iz njih isijava i pleni.

BONUS VIDEO: Jelena Mudronja peva u Crnoj Gori

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović