KO JE PROPEVAO OD SREĆE, A KO OD MUKE? Pogledajte promo za NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

Jeste li spremni za radost, osmeh i dobru muziku? Baš to vas očekuje u trećoj epizodi šoua „Nikad nije kasno“ koja se emituje u nedelju, 7.oktobra u 21 čas na TV Prva.

U novoj epizodi takmičenja veterana upoznaćemo se sa snovima nesuđenih zvezda, među kojima su profesionalni lokalni pevači, kao i apsolutni amateri. Pevači koji nisu napravili muzičku karijeru pokušaće da na velikoj sceni svoj san pretvore u javu. U ovonedeljnoj emisiji saznaćemo zašto nikad nije kasno za ljubav, ali i zašto ostvarenje snova uvek prate emocije. Upoznaćemo takmičarku kojoj su roditelji branili da postane pevačica, videćemo kandidata koji neodoljivo podseća na Tomu Zdravkovića, ali i nekadašnju zvezdu “Granda” koja nije uspela da u mlađim danima ostvari pevačku karijeru.

Grandiozne veterane ove nedelje ocenjivaće proslavljeni glumac Emir Hadžihafizbegović, pevačica Milica Todorović i predsednik žirija Saša Milošević Mare. A ko je propevao od muke, ko od sreće I koga je Žika Jakšić “grdio” u emisiji, pogledajte u promo videu: 

Ne propustite još jednu emotivnu epizodu šoua „Nikad nije kasno“ u nedelju u 21 čas na TV Prva i Kanalu 5, kao i u ponedeljak u 21 čas na Pink BH. 

POGLEDAJTE I:

Emir Hadžihazibegović zbunio publiku u GRANDU (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić