Login/Registracija

KO BI REKAO!? Sofra se ove godine žestoko obrukao, pa priznao da i on ima ŽUTU MINUTU

Osim što važi za najboljeg virtuoza na harmonici, Aleksandar Sofronijević jedan je od najpozitivnijih umetnika u Srbiji. Iako nam se čini da osmeh gotovo nikad ne skida s lica, popularni harmonikaš priznao je da ipak ume da bude nervozan i da i njemu ponekad naiđe „žuta minuta“. 

6e076eab80dfe23e441c1e370ab48015616bd089

Gostujući u emisiji „Grand magazin“ priznao je da, zbog energije i vedrine koju poseduje, mnogi njegovi prijatelji žele da im upravo on bude položajnik na Božić, ali i da ne ispoštuje baš svaki put običaj da u vreme praznika daruje svoje najbliže. 

– Nikad nisam imao tu praksu da kupujem poklone, nekad usputno kupim nešto, jer sam uvek oko praznika u gužvi. Sada sam bio u gužvi jer sam radio oko svog studija, sređivao enterijer i ove godine sam se baš obrukao za poklone, nikome ništa nisam kupio – priznao je Sofra i dodao da uživa u praznicima, pogotovo kad ih provodi u Kraljevu, u toplini porodičnog doma.

98c4da628a4bd9498f4086bced6e0add87be0366

Kaže da ga njegova porodica i bližnji najbolje poznaju i da upravo od njih nasledio optimizam i upornost. Mnogi smatraju da je upravo ta vedrina kojom zrači ključ njegovog uspeha, a na pitanje voditelja Živojina Krstića da li ponekad ume da bude nervozan, odgovara: 

– Postoje i ti trenuci, ali mi sport i spartanski način života pomažu da kontrolišem i sklonim nervozu. Samo moji najbliži znaju kako mogu da budem jako negativan i nervozan, ali ostalih 360 dana u godini sam vedra i pozitivna osoba, trudim se da uvek nađem rešenje.

– Svi vole da sarađuju sa pozitivnim osobama, ljudima koji donose dobru energiju i dobru atmosferu. Tako da ja to uvek nosim sa sobom i kad idem da sviram i kad sam negde gost. To je sreća u životu, da budemo vedri, da širimo lepu energiju i da se družimo na najlepši mogući način. Jednostavno ja volim život zbog toga i zahvalan sam Bogu na tome – zaključio je Sofronijević čije gostovanje možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić