KLADUDIJA VS SANJA Jedna RAZNEŽILA žiri, druga POKIDALA! Ceo studio bio na nogama, Žika vikao, a komentar Ivane Peters OBJASNIO

U duelu trećeg kruga našle su se dve talentovane pevačice Klaudija Klanac Pušković i Sanja Živković Caca. Njihova podrška otkrila je da su obe velike umetnice, kao i da je nakon pojavljivanja u šouu „Nikad nije kasno“ u njihovom životima sve drugačije. 

„Je l’ sad sve skuplje na pijaci?“, našalio se Mare, na šta je takmičarka odgovorila da je suprotno, da je sve jeftinije i da je svi zaustavljaju i pitaju za „Nikad nije kasno“. 

c0126b9d65aa69dca4e6e675d1548fde2283c269

Klaudija se predstavila pesmom „I have a dream“ legendarne grupe „Abba“ i podigla ceo studio na noge. Njihao se i žiri u ritmu nežnih nota, a Ivana i Slađa su pohvalile njen nastup i dodale da se vidi koliko uživa dok peva.

„Zašto ste došli sami, Klaudija? Gde su ostali članovi Abbe?“, prokomentarisao je Mare i time nasmejao takmičarku, a zatim joj poručio da je napravila odličan izbor pesme i pohvalio njen nastup. 

Njena „protivnica“ revanširala joj se pesmom „Fallin’ in love“ Alica Keys (Ališe Kiz) i već sa prvim stihovima ceo studio posmatrao ju je nemo. 

„Au!“, vikao je Jakšić koji nije mogao da veruje koliko jak vokal izlazi iz tako krhkog tela. 

c83eb5e617f4dd3dfd21eb41fe2f1fc75361d057

I članovi žirija nisu mogli da veruje kakav je Sanja talanet, pa su sve vreme pevali i aplaudirali joj. 

„Ne možeš da ostaneš ravnodušan na ovako nešto. Bravo!“, poručila je Ivana po završetku nastupa, dok je Slađa dodala da je „neko ludilo“ bilo na sceni i da je to ono što nam treba. Predsednik žirija odao je priznanje Caci i poručio da je celokupna ekipa emisije ponosna na nju. 

„Blago nama što te imamo ovde“, dodao je Mare, a nakon toga usledilo je glasanje.

„Glas dajem Caci jer peva od šešira do pete“, rekla je Ivana, a isto su učinili i Slađa i Aleksandar Sofronijević koji je dodao da je Sanja neverovatan vokal. Na kraju duela ubedljivu pobedu slavila je Caca koju ćemo gledati i slušati i u četvrtom krugu. 

58fb4f4502387a40163858ad08c3614ffbdafa74

POGLEDAJTE I ZAŠTO JE SANJA NAJEMOTIVNIJA TAKMIČARKA U „NIKAD NIJE KASNO“

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić