Login/Registracija

KEMIŠ JE KRIV ZA SVE: Zorica se zbunila u emisiji, pa objasnila zbog čega je strahovala (VIDEO)

U finalu talent šoua „Nikad nije kasno“ vladalo je zaista veliko uzbuđenje kako među takmičarima, tako i među članovima žirija. Međutim, Zorica Brunclik je prednjačila u euforičnom raspoloženju, toliko da se čak i zbunila kada je na red došla Suzana Smajić.

Ja imam veću tremu od tebe zato što ćeš pevati moju pesmu – počela je da zamuckuje Zorica, pa nastavila:

– Toliko imam tremu da sam ostala bez teksta. Ono što moram da primetim jeste da si ti najviše napredovala u ovom takmičenju, toliko si vizuelno napredovala da si sad riba do bola!

Inače, Suzana se predstavila pesmom „Rođeni jedno za drugo“ koju Zorica potpisuje i autorski, a koja je posvećena njenoj najvećoj ljubavi. 

-Ovaj tekst sam ja napisala, dok je muziku radio Dragan Aleksandrić.  Inače, tako sam i krenula da pišem pesme i šta mislite kome je posvećena ta „Rođeni jedno za drugo“?! Zna se, to i dan danas traje – rekla je pevačica aludirajući na dugogodišnju ljubav sa Miroljubom Aranđelovićem. 

Iako je strahovala kako će Suzana da otpeva njen hit, na kraju je bila i više nego zadovoljna, ali se ponovo zbunila nazvavši takmičarku drugim imenom. 

-Da ne bude zabune, znam da se ona zove Suzana, ja to iz milošte kažem ili Mico ili Dušice, da ne mislite da ne znam kako se zove – objasnila je pevačica. 

……

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić