Login/Registracija

Keba šokirao sve kada je otkrio NA KOM JEZIKU SNIMA PESMU: „Osvojiću i to tržište“ (VIDEO)

Pesme Dragana Kojića Kebe, nezaobilazne su na repertoarima većine pevača, što je pokazatelj uspešne karijere koju je gradio tokom svih ovih godina.


Osim na u Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije, Keba je izuzetno tražen i u Bugarskoj i u Rumuniji, ali svoj muzički uticaj planira da širi i u drugim zemljama.

– Uskoro će biti nova pesma na grčkom i nameravam da osvojim to tržište, kao što sam uspeo u Bugarskoj, Rumuniji i regionu. Koliko sam sanjao i maštao i više od toga mi se dalo– rekao je za Grand. Online.


 Kojić je jedan od retkih pevača koji se može pohvaliti da peva na nekoliko stranih jezika, i svoj talenat planira da proširi.

– Želja mi je na arapskom da pevam i to ću u upriličiti. Moj saradnik Personali i njegov drug Muhamed nameravamo da uradimo jednu pesmu na arapskom– otkriva pevač.


Nedavno je Goca Lazarević snimila nekoliko numera na španskom, međutim Keba tvrdi da je on broj jedan kada je pevanje na stranom u pitanju.

– Dragana Kojić Keba je to još odavno krenuo, od romskog još. To postoji u meni, to je neka magija i svi to treba da probaju ako požele- smatra on.

S obzirom da sledeću pesmu izdaje na grčkom, zanimalo nas je i da li planira turneju u toj prelepoj zemlji.

– Prvo skoči pa reci hop, ali pomeriće moja pesma granice– obećava pevač.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić