Login/Registracija

Karijeru je započeo obradama, a sada poručuje: „Ne prisvajam tuđe, ali mnoge su OŽIVELE KADA SAM IH JA OTPEVAO! (VIDEO)

Iako je nedavno morao da otkaže planirane koncerte, Dženan Lončarević ne krije da se uželeo publike i scene.

– Moja ekipa i ja uželeli smo se da sviramo. Svirali smo sada uživo u jednoj emisiji vidim koliko im je drago kada su na bini i imaju osećaj koji smo imali pre godinu dana kada smo bili srećni i družili se sa publikom– rekao je pevač za Grand Online.


Poznato je da je svoju karijeru započeo obradama pesama, a mnogi su mislili da je popularna numera „Ludujem“ njegova nova pesma.

– „Ludujem“ smo obradili oficijalno, ali sve pesme koje sam svirao kao obrade nikada u životu nisam želeo da prisvojim i da to bude moja lična karta niti da se kitim tuđim perjem. Ja sam samo pevao pesme koje se meni sviđaju, neke pesme su zaživele kada sam ih ja otpevao ali nisam prisvajao- objasnio je Lončarević.


Usled trenutne situacije mnoge njegove kolege pronašle su druge poslove, međutim on kaže da je muzika njegov život i nema nameru da od toga odustane.

– Ne želim da kuvam, znam da kuvam, ali kuvaću kući. Ne želim da se bavim cvećarstvom, ne želim da radim ništa drugo… Nije mi strano, najlakše mi je da sutra uzmem motiku i lopatu mogao bi da radim bilo koji posao ali ja se isključivo bavim i živim od muzike- iskren je bio Dženan.

Mnoge javne ličnosti svakodnevno eksponiraju svoje privatne živote na društvenim mrežama, međutim on svoje koristi samo u svrhu promocije muzike. 

– Kada su ljudi saznali da postoji Dženan saznali su da postoji putem pesme i zanimalo ih je samo ko je Dženan šta je Dženan… pa su me svrstavali u razne tabore, da pevam muške, ženske pesme meni to ništa nije smetalo. Sve što sam naučio od svojih roditelja jeste da privatan život ima prefiks privatno i čuva se za sebe.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

PROČITAJTE I

Pevač otkrio kako je nastao ČUVENI HIT „Ti veze nemaš!“, bili su komentari njegovih kolega

KAO SAV NORMALAN SVET Dženan Lončarević: „Sednem u kombi i…“

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić