Kaliopi se oglasila povodom tvrdnji Vesne Dedić da joj je pretila otkazom

Makedonska pevačica Kaliopi oglasila se povodom izjave voditeljke Vesne Dedić koja je ispričala da je više nikada neće zvati u emisiju, jer je nije ispoštovala.

Pevačica kaže da je šokirana Vesninom izjavom i tvrdi da joj nije pretila otkazom.

– Mene niko ne poznaje kao takvu osobu kao što Vesna priča. Ja stvarno ne znam šta je gospođi i šta je htela time da kaže. Punih 35 godina radim ovaj posao i nikad mi niko tako nešto nije rekao, niti me je tako uvredio kao što je ona. Tačno je da sam tada zakasnila na to neslavno snimanje zbog saobraćajnog udesa usled nevremena, jer sam putovala iz Zagreba za Beograd, to je njena producentkinja znala. Ja ovo sad prvi put čujem, šokirana sam šta ona priča. Kako god, ja Vesnu Dedić, onoliko koliko je ne poznajem, poštujem kao intelektualca, novinarku i spisateljicu, čak sam pročitala i njene knjige. Ovo što priča mi je potpuno strana stvar, stvarno ne znam o čemu ta žena priča. Kaliopi se bori da ljudi dobiju posao, a ne da nekom pretim otkazom, to je skandalozno što priča. Nikad u životu nisam imala problem ovakve vrste – izjavila je makedonska pevačica za Kurir.

710ebb7470f471c55238dd2ec5ce35efa72f6d04

Ova Kaliopina izjava samo je dodatno razbesnela Vesnu, koja se ponovo oglasila.

– Tijanić nažalost nije živ, tako da ne mogu da vam kažem: „Pitajte Tijanića!“. Bez obzira na sve ja i dalje slušam Kaliopi i nevažno je ono što je ona uradila u afektu – istakla je voditeljka za Kurir.

16529a5c06947345c8286b267759cc3be45e576d

Podsetimo, Vesna je ispričala da je pevačica kasnila u emisiju, a kako ona i ekipa nisu hteli da je čekaju nekoliko sati, pevačica se razbesnela pa joj je čak zapretila i otkazom.

– Ona je rekla da ne dolazi u obzir i da će zvati tadašnjeg direktora da mu kaže da mi da otkaz, ako je ne budem čekala. Rekla sam joj, pozovi slobodno. Ona se nije pojavila na snimanju, ja nisam htela da čekam nekoliko sati. Nikada joj to neću zaboraviti – istakla je Dedićeva za „Svet“.

Ova POPULARNA PEVAČICA će izvesti novu pesmu po romanu Vesne Dedić!

Vesna Dedić se javno izjasnila- Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj!

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić