Login/Registracija

Kakvo IZNENAĐENJE: Čolke i Nina Badrić ukrstili glasove, Sofra PUCA OD PONOSA (VIDEO)

Publika se odavno uverila u kvalitet vrhunskih muzičara orkestra Aleksandra Sofronijevića koji već godinama važe za broj jedan na našoj muzičkoj sceni.

Iako svi Milana Čolovića znaju kao maestralnog perkusionistu orkestra, retko ko je imao priliku da čuje da je podjednako dobar i kao pevač.

Naime, na mnogim privatnim proslavama koje bend radi upravo je Milan taj koji neretko zameni pevača i zapeva mnogobrojne hitove kako nardone tako i pop muzike, a njegov kolega i šef orkestra odlučio je da to prikaže svima na svom Instagramu.

Tako je sinoć u jednom prestoničkom hotelu na proslavi, Čolke ukrstio glas sa velikom hrvatskom zvezdom Ninom Badrić i to u pesmu “Stranac u noći“ Masima Savića, čime su oduševili sve prisutne.

Kako Čoloviću tako i Sofri, velika je čast bila što su imali prilike da rade sa ovom vrhunskom pevačicom, koja takođe nije ostala imuna na kvalitet ovih momaka.

– Fantastična umetnica Nina Badrić i moj kum Milan Čolović u prelepoj atmosferi hotela Hilton u Beogradu. Hvala divnoj publici– napisao je Aleksandar uz video na kome Milan i Nina pevaju.

Kako je to zvučalo pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac