Kakvo iznenađenje! Čenga otkrio sa kojom pevačicom želi duet: „Savršeno bi se stopili“

DSC00748

Pobednik prošle sezone „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga nedavno je obradovao publiku novom pesmom i tim povodom organizovao promociju na kojoj je okupio veliki broj kolega.

Ipak, sve oči bile su uprte u Čengu iz još jednog razloga! Naime, roker se pojavio u pratnji svoje devojke Sonje, inače mame Andreane Čekić koja mu je velika podrška u karijeri.

c63a71334a4bddc4bce155d9c302b2682e0cc5ed

Tom prilikom Čenga je priznao da će ostati dosledan svom stilu, ali i sa kojom pevačicom bi najradije snimio duet.

-Moram da nastavim ovim putem, čisto sumnjam da bih glas udružio sa nekim reperom ili nekim ko izvodi modernu muziku. Moj glas bi se savršeno stopio sa Severininim tako da ipak ostaje Severina (smeh)- otkrio je pobednik muzičkog takmičenja koji i sam tvrdi da se nije nadao da će promocija novog singla proći i više engo odlično.

-Ja se nisam nadao tolikom kalitetu, a više od kvaliteta je bilo. Šokirao me je broj medija. Došli su ljudi zbog promocije, ali i zbog ostalih stvari. Poznanstvo Sonje Pralice u široj javnosti je jako autentično – priznao je roker za Ekskluziv.

DSC00816 1

Podsetimo, iako je Čenga u prvi mah negirao vezu sa majkom popularne pevačice sada se ne libe da svoju ljubav pokažu celom svetu.

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – rekao je za Grand i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce:

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim.

BONUS VIDEO

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović