Login/Registracija

KAKVA DOZA ADRENALINA: Šerif LUDUJE na skuteru i peva svoj hit (VIDEO)

Slobodne dane i predah od nastupa i letnjih koncerata pevač Šerif Konjević provodi na Jablaničkom jezeru, gde sa prijateljima uživa u prirodnoj lepoti Bosne i Hercegovine. 


Koliko se dobro zabavlja uz nalet adrenalina, svedoči i video koji je podelio na Instagramu.

„Malo opuštanje nakon napornog rada“, napisao je Šerif u opisu snimka gde vidimo kako luduje na talasima vozeći skuter, dok u isto vreme uživo peva svoj hit „Nisam te ponizio“, što je oduševilo njegove fanove. 


„Glas od milion dolara“, „Bolje njegovih 15 sekundi ovako na suvo, nego svi ovi noviteti danas. Šerif kao vino“, „Doktor“, nižu se komentari ispod Šerifove objave koju je za kratko vreme već pregledalo 12.000 ljudi. 

Pogledajte kako pevač uživa u vožnji skutera. 

……

Iako danas važi za jednog od najtraženijih pevača, Konjević često priča da mu na samom početku nije bilo lako i da je uz pevanje u kafani istu morao i da čisti. 

– Ja sam krenuo da pevam u jednom restoranu u Bosni, ali sam tu više došao da učim da pevam, da steknem rutinu i kad se završi to pevanje mene su čekali metla i krpa i ja sam posle toga čistio tu kafanu i wc – ispričao je pevač u emisiji „Iz profila“ i dodao:

– U tom momentu je u moje mesto došao Ljubo Kešalj i još neki pevači i on je mene snimio na neku traku i odneo u Sarajevo da pusti čoveku kojeg je moj otac zaposlio kao direktora muzičke škole. I on kad je čuo za mene, poslao me je kod Damira Babića i isto veče sam počeo da pevam u jednom lokalu. Ja sam to veče završio sa pevanjem i otišao kod konobarica po metlu i krpu, a onda je došao gazda tog lokala da mi kaže da od sutra imam duplu platu i to je bilo presudno u mom životu i karijeri. Posle dva dana sam otišao u Beograd i krenulo je na neki način.

BONUS VIDEO:

Šerif o vrtoglavim bakšišima i svađi sa Bosancem

Foto: Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić