Login/Registracija

Kako STOJA OD ŽIVOSLAVKA? Takmičarka se POSTIDELA SVOG IMENA, Žika i Mima je tešili!

Živoslavka Tasić (40) iz Svilajnca muziku smatra svojim životnim pozivom još od malena. Do te granice da je iz ljubavi prema pevanju pobegla od kuće, pa se čak i ljutila na ljude koji bi je pitali čime želi da se bavi kad odraste.

Na sebe nije dala nikad, pa se dešavalo da neprijatni i nametljivi gosti na njenim svirkama dobiju flašu u glavu. Tokom života nije razmišljala o tome da postane poznata jer su je užasavali momenti kroz koje svaka popularna ličnost mora da prođe.

U emisiju je došla kako bi pokazala šta ume i svom detetu ostavila lepu uspomenu.

-Mnogi će biti šokirani mojim imenom jer se 23 godine bavim ovim poslom. Zovem se Živoslavka, a zovu me Stoja, jer kada me slušate imate utisak da peva Stoja. Ime nikada nisam volela i stidela sam ga se. Nisam znala nijednu devojčicu da se tako zove- rekla je Stoja pred svoj nastup.

– Vidim da te boli to ime ali ono se tumači kao neko ko slavi život. Nemoj da bežiš od imena koje je lepo– rekao je Žika.

Stoji je u podršku stigao suprug Slađan sa kojim živi od 2016.godine a kog poznaje više od 25 godina- Bili smo prijatelji a ustvari se sve vreme voleli. Bili smo nerazdvojni a tinjala je ljubav. Nisam imao hrabrosti da joj priđem. Ali evo ovako se namestilo, život je čudo– rekao je Slađan koji se inače bavi pčelarstvom.

-Meni je skroz okej tvoje ime. Zamisli muškarca koji se zove Živoslav, to je normalno ime. A zamisli da se zove Stojko. To već nema priču- prokomentarisao je Mima i nasmejao kandidatkinju.

Stoja je za večerašnji nastup pripremila pesmu ’’Zbog tebe’’ Nade Topčagić.

-Ja sam prezadovoljan. Nije moj milje za pesme ali dopalo mi se- bio je kratak Mima.

-Njegov milje je na stolu ili preko televizora– duhovit je bio Mare pa dodao-Vidi se da je iskusan pevač i drago mi je da si se pojavila na ovoj sceni.

– Ma meni je ovo bilo premedeno!- za kraj je rekla Milica.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac