Login/Registracija

Kakav trio! Pobednici „Nikad nije kasno“ uživo zapevali najveće hitove i dokazali zašto su broj jedan (VIDEO)

LENCE KUKIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 44

Od trijumfa u popularnom muzičkom šou programu pa sve do danas pobednici „Nikad nije kasno“ ne prestaju da diraju pravo u srce. Svojim talentom i besprekornim vokalima, gde god da se pojave, naprave neverovatnu atmosferu, a to su ovoga puta učinili Goran Kukić, njegova lepša polovina Lenče i koleginica Zorica Erić.

VESNA MILANOVIC LENCE I GORAN KUKIC ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 1

Sjajan trio uživo je zapevao najveće hitove velikih estradnih imena i razgalio publiku u studiju, ali i članove orkestra Andrije Kute Jovanovića koji ih je sa osmehom pratio.

Led je probila Lenče Kukić, koja je trijumfovala u „Nikad nije kasno“ pre četiri godine, zapevavši čuvenu pesmu Merime Njegomir „Ivanova Korita“. U svom stilu pevačica je odmah razgalila sve prisutne, a u jednom momentu pridružio joj se i suprug Goran.

LENCE KUKIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 21

Da magija bude potpuna i Goran se latio mikrofona i pustio svoj besprekoran glas koji je izazvao osmehe na licima kolega. Numeru „Jesen u mom sokaku“ izveo je savršeno i još jednom potvrdio zašto je baš on bio pobednik prvog serijala „Nikad nije kasno“.

C0008T01

I pobednica pete sezone popularnog muzičkog takmičenja, Zorica Erić, pustila je svoj glas i zapevala Stojinu popularnu numeru „Nešto mi govori“ i još jednom pokazala zbog čega je publika izabrala za jednog od najboljih pevača.

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 54

Uživajte u numerama koje je ovaj fantastičan trio pevao uživo:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović