Login/Registracija

KAKAV POČETAK Žika se zbunio i nasmejao žiri, a onda sa Dejanom zapevao ČUVENU rokersku

„Dobro veče, dobrodošli u nastavak emisije Nikad nije kasno„, obratio se Žika Jakšić na početku nove televizijske sezone koju smo svi željno iščekivali. Već na samom startu zbunio je i sebe i kompletnu ekipu koja radi na popularnom TV projektu, što je izazvalo lavinu smeha u studiju, a verujemo i zabavilo gledaoce kraj malih ekrana.

„Ova emisija se emituje u septembru, a mi ustvari snimamo krajem juna. Znači, mi smo u junu, a zapravo smo u septembru. Ne, ne, mi smo u septemrbu, a ustvari smo u junu, a vi gledate prvu emisiju nakon moje samoizolacije“, izjavio je Jakšić, što je nasmejalo sve u studiju, uključujući i žiri koji večeras, osim Saše Miloševića Mareta, čine Ekstra Nena i Ivan Milinković. 

Nakon pozdravljanja žirija, Žika je sa posebnom pažnjom predstavio zaštitno lice popularnog serijala, Draganu Katić koja će nas do kraja sezone voditi kroz životne priče veterana.

„Show must go on“, poručila je kompletna ekipa puna elana i spremna za zabavu. 

A pravu zabavu napravio je Dejan Ćosić Džozef koji je i otvorio takmičarsko veče. On se predstavio pesmom „Crazy little thing caled love“ grupe Kvin,a Ekstra Nena odmah ga je upitala šta će nakon pobede u „Nikad nije kasno“, na šta joj je odgovorio da uveliko priprema svoju prvu pesmu. 

„Iskreno, najiskrenije kapa dole, druže. Odličan si u svakom smislu, top“, rekao je Ivan Milinković, a Mare mu se zahvalio što je u takmičenju i što sa svima nama deli svoj talenat.

U revijalnom delu Džozef je pozvao u pomoć starog rokera koji je sa njim u duetu izveo čuveni hit „Riiblje Čorbe“ „Kada padne noć“.

„Sad ćete da vidite šta se radi. Rokeri, palite“, poručio je Jakšić.

„Očekivao sam da će da skine ovu mašnu“, zamerio je takmičar tvorcu šoua veterana, a Mare je pojasnio da je to zato što neko mora da bude pekar, a neko pravi roker. 

KAKO JE DOBRO VIDETI IH OPET Raspevani veterani imaju poruku za vas i oduševićete se kada je čujete (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić