Login/Registracija

KAKAV POČETAK NOVE SEZONE veterani ODUŠEVILI žiri: „Ovo je za POLUFINALE“ (VIDEO)

U spektakularan početak osme sezone emisije „Nikad nije kasno“ sinoć vas je uveo već odavno uigran tandem, Žika Jakšić i Dragana Katić koji su zablistali na velikoj sceni i za osmehom pozdravili novi početak takmičenja.

Kako dobre stvari ne treba menjati, tako je na mestu predsednika žirija i sinoć sedeo Saša Milošević Mare dok su mu društvo pravili glumac Milan Bosiljčić i pevačica Milica Todorović, koja je i otvorila prvu emisiju prvog kruga pesmom.

Milica je uz pratnju novog orkestra razdrmala publiku čuvenim hitom „Rolling in the Deep“ britanske pevačice Adele, a njena interpretacija je sve podigla na noge. 

U prvoj emisiji osme sezone se predstavilo šest veterana, tri prelepe dame i tri sjajna momka koji su svojim pevanjem oduševili sve u studiju, a i gledaoce kraj malih ekrana.

Iako je početak, naši takmičari su uspešno probili led, a sudeći po njihovim nastupima i raskošnim glasovima, ova sezona obećava da će biti napetija nego inače, barem kada je reč mukama na kojima će žiri biti.

Na sceni su se smenjivali najrazličitiji, muzički žanrovi i ludačke energije u kojima su svi sa osmehom uživali, a bilo je i prolivenih suza na teške životne priče pojedinih kandidata koji su prešli hiljade kilometara da bi stali na Grandovu scenu.

Na samom startu trojka koja je sedila u stolicama žirija imala je nezahvalan zadatak, da odredi koja tri kandidata zaslužuju treći krug a odluka je pala na Edvina Husarića Eda, Miroslava Aleksića i Nathalie Prijović. I publika je dala svoj sud pa je tako njihovom odlukom u takmjčenju ostala Danče Josifoska.

Manje sreće imali su Snežana Trifunović i Robert Stone ali koji još uvek imaju šansu za nastavak takmičenja i to na našem Facebook glasanju OVDE, koje zatvaramo u ponedeljak u ponoć.

Sudeći po prvoj emisiji ovo će biti još jedna uspešna sezona omiljene porodične emisije.

Predsednik žirija Saša Milošević Mare je u jednom momentu prokomentarisao da ne može da veruje da je tek prvi krug jer su svi kandidati bar za polufinale, novi orkestar pod nazivom „Nikad nije kasno“ je bio na visini zadatka, dok je uvek prelepa Dragana Katić bila velika podrška veteranima koje je dočekala na sceni.

Od uloge provodadžije Žika Jakšić nije odustao ni ove sezone, te odmah na početku pokušao da spoji Milicu Todorović i Milana Bosiljčića koji se nimalo nisu bunili.

Ovo je bio samo mali uvod za sve ono što vas čeka ove sezone, a nove kandidate upoznajte već narednog vikenda u istom terminu na Prvoj televiziji. 

Ako ste propustili emisiju možete je pogledati na linku ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković