Login/Registracija

„Kafana me je naučila da se lepo ponašam“ Rufat Selim „kida“ Šabana, a tek da vidite kako imitira Sinana (VIDEO)

Rufat Selim, poznatiji kao Roki već 40 godina se bavi pevanjem. Mnogi ga upoređuju sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, od čijeg repertoara ovaj takmičar iz Skoplja ne odustaje ni u šouu „Nikad nije kasno“.

– Pevam sve, ali Šaban je Šaban, njega obožavam – tvrdi Rufat i dodaje da je po uzoru na svog idola i naučio da se ponaša na sceni. Iako ima samo osam razreda škole, Roki kaže da ga je kafana naučila gospodskom ponašanju.

Zahvaljujući kafani naučio sam da budem kulturan, da se ponašam lepo, da pazim šta pričam. Svemu me je naučila – kaže Rufat koji na pitanje da li ga je naučila i da se udvara ženama odgovara – Nikad se nisam udvarao, one su se meni udvarale jer ličim na Sinana Sakića. Dok sam pevao po kafanama nikom nije bilo jasno kako pevam Šabana, a ličim na Sinana. Svi su mislili da imam dva lika. 

Kaže da je imao priliku da upozna Sakića koji je sa Južnim vetrom dolazio kod njega, a na pitanje koliko je žena smuvao zahvaljujući fizičkoj sličnosti sa Sinanom, sa osmehom odgovara – Da se ne hvalim. Koliko kose imam, toliko!

Rufat je otkrio i da sjajno imitira sve pevače, a za Grand. Online imitirao je Sakića, što možete da vidite u videu!

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić