Kada je otišla na glasanje mislila je da je sve IZGUBLJENO, a sada kaže: “Možda se snovi IPAK OSTVARAJU“

Kada se u prošlom krugu nije plasirala direktno u naredni, već otišla na online glasanje, Suzana Smajić izgubila je nadu da će uspeti da dođe do finala.

48d9fd86103a08801b596347829c8421bfd3d4a6

Tada se pokazalo koliko je Suzana voljena među publikom koja prati šou veterana – Publika mi puno znači, ona me je i vratila. Kad me sretnu ljudi na ulici, komentarišu me baš. Polako se privikavam na to da me prepoznaju. Moram da budem iskrena da nisam očekivala da će mi ovaj šou doenti ovoliku popularnost. Ali eto, ovde je sve moguće i ostvarivo- rekla je ona za Grand.Online

S obzirom da se u svakom krugu mnogo potrudi oko svog vizuelnog identiteta i doživi neverovatnu transformaciju, Suzana priča i ko je zadužen za to- Sama biram stajlinge, šminku i sve ostalo. Suprug me savetuje pošto se i razume, ali zadnja je moja (smeh). Ali nema kritika od strane porodice jer mi svaki stajling ocene desetkom– ispričala je Suzana.

c8e2e41568a466345fe915ec78a8d0dc5a0b3834

Kraju takmičenja se ne raduje uopšte, naročito nakon stečenih prijateljstava a evo šta kaže za očekivanja u finalu- Faliće mi ovi ljudi, scena, dolasi za Beograd. Pobeda će mi doneti ono što sam sanjala celog života. Nikad se ne zna, možda se snovi ipak ostvaruju. Ali dok ne saznam da 100% idem u finale, neću da se pripremam (smeh).

POGLEDAJTE I:

NEMA LJUTNJE! Takmičarke BRUTALNO ISKRENE, ocenjivale jedna drugu (VIDEO)

„SPREMNA SAM DA POSTANEM ZVEZDA“ Suzana otkrila kako će da LUMPUJE, ako ode u FINALE!

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac