Login/Registracija

Kada je NAPUSTILA Tap 011 imali su PREDRASUDE: “Rekli su VIDI JE DENSERKA hoće u ROKENROL“

Pevačica Ivana Peters imala je specifično detinjstvo. Odrasla je sa majkom i očuhom, dok je oca videla svega nekoliko puta u životu. I tih par puta kada bi imala priliku da ga vidi, on bi obično svirao gitaru ili neki drugi instrument, te je jasno odakle je Ivana nasledila talenat za muziku.

Iako majka nije bila za to da se njena mezimica bavi pevanjem, Ivana je isterala po svom i kao tinejdžerka ušla u grupu “Tap 011“- Ja kada sam ušla u grupu pojma nisam imala o životu. Meni je tad bilo važno samo da se peva, đuska, putuje i da se ide u šoping. Zaista sam bila potpuno nesvesna.


Kada je izašla iz grupe i postala član rokenrol sastava “Negativ“ mnogi su imali predrasude jer je kao denserka došla da svira drugu vrstu muzike- Ja sam samo svirala i pevala ono što mi se sviđa. Ceo susret sa njima desio se slučajno a pesme “Ja bih te sanjala“, “Ti me ne voliš“ i “Svet tuge“ su nastale na prvoj probi i svi su me pitali zašto pevam mračne pesme a ja sam i dalje živela u svetu tuge- rekla je pevačica svojevremeno.

POGLEDAJTE I:

Da li prepoznajete DEVOJČURKA sa slike? Danas važi za jedan on NAJMOĆNIJIH VOKALA u regionu (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac