Login/Registracija

Kad se spoje mladost i iskustvo! Haris Berković u društvu takmičara „Nikad nije kasno“: „Nešto se krčka“ (FOTO)

NENAD BOGDANOVIC 53 GOD. MODRICABIH 3 768x512 1

Polufinalista devete sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Nenad Bogdanović Panki podelio je pre nekoliko dana fotografiju na društevnim mrežama koja je izazvala pravu buru.

Naime, on se našao u društvu kolege iz takmičenja Šefika Ramčevića i pobednika „Zvezda Granda“ Harisa Berkovića i obavestio publiku da uskoro možda slede neka iznenađenja.

379912794 10222682564084850 8758338848986080391 n

Kako bi saznali o čemu se zapravo radi, pozvali smo Pankija koji nam je dao nekoliko novih informacija, ali nije hteo da otkriva previše detalja.

-Moja ideja je da se napravi pesma sa tri pevača, tri različite generacije, a susret sa Harisom i Šefikom me naveo na tu ideju. Isto tako moja zamisao je da pesma spoji „nespojivo“. Stari šlager Šefik, rok muziku Panki i dobar urbani narodnjak Haris ili neko veoma popularan, ali videćemo – rekao je on za Grand i dodao:

-Za sada je samo ideja, Šefik i ja smo saglasni i voljni, a tog najmlađeg člana još nismo fiksirali. Haris je svakako jedna od boljih opcija, u svakom slučaju biće neko poznat iz „Zvezda Granda“. Za sada se samo krčka.

Podsetimo, Panki je nedavno oženio sina Nikolu, a kako je izgledalo venčanje na obali mora pogledajte u videu.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković