Kad se majka i ćerka nađu zajedno na sceni, emocije samo naviru

Večerašnju emisiju drugog kruga „Nikad nije kasno“ otvorila je Milena Jovanovska iz Prilepa. Ova takmičarka prvo se predstavila pesmom „Dodiri od stakla“ od Nine Badrić, kojom je uspela da razneži i oduševi žiri.

9e072c5b0ce11c1589c6d00a6cf521abe5acc3e1

„Vidi se da je svaki stih pesme proživljen, to se osetilo u tvom pevanju“, prokomentarisala je Vesna Dedić, a slično mišljenje imao je i Aco Pejović

„Pevala je pesmu od žene koju jako poštujem. Svaka čast, jako si to lepo izvela. Osetila se emocija u tvom pevanju“, rekao je Aco, a sa njim se složio i predsednik Saša Milošević Mare.

U revijalnom delu Milena je zajedno sa svojom majkom Goricom izvela narodnu pesmu „More sokol pie“, a njihovom nastup bio je izuzetno emotivan.

40dd974ae9d512d99ff63b2c98997a09f3a44437

Naime, pre nego što su zapevale, Gorica je rekla da je svojoj ćerki velika podrška kako u životu, tako i u takmičenju, na šta joj je Milena odgovorila da je zahvaljujući majci danas takva kakva jeste i poručila joj da je voli. A kada su ukrstile glasove, bilo je jasno o kakvoj ljubavi i podršci je reč. Publika u studiju i žiri pozdravili su ih aplauzom i čestitali majci i ćerki na prelepom nastupu.

POGLEDAJTE I:

Borila se kao samohrana majka, ništa joj nije išlo u životu, a sad je rešila da SVE PREOKRENE (VIDEO)

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić