„Kad sam ovo čuo, sav sam se stresao“ Ceo studio bio je u suzama zbog Baje, a reči koje mu je Mare uputio pamtiće do kraja života

IMG 2984

Milenko Jovanović poznatiji kao Bajo svojom životnom pričom i pobedom nad porokom dao je sjajan primer mnogima koji se nalaze u takvoj situaciji.

Nakon borbe sa alkoholizmom, sigurniji nego ikada u svoje želje i snove, ponovo je stao na veliku scenu Granda i pesmom i energijom potpuno plenio tokom nastupa.

Pedesetpetogodišnji veteran iz Danilovgrada večeras je zapevao pesmu „Devojka broj 8“ od „Atomskog skloništa“, a na samom početku je otkrio da mu se život promenio već nakon prvog pojavljivanja u popularnom muzičkom šou.

IMG 2991

-Ova jesen je bila najbolja u odnosu na prethodne godine. Već nakon prvog pojavljivanja bilo je mnogo poziva – pohvalio se kandidat, a Mare je zaključio da nije ni čudo s obzirom na dosadašnje nastupe u emisiji.

Nakon što je izveo pomenutu numeru, Dragana Katić prva je prokomentarisala veteranov nastup.

Bravo, bio je ovo rok na crnogorski način – rekla je voditeljka, a zatim su se nizale pozitivne kritike na Bajin račun i od članova žirija.

Mislim da bi vam pesme „Bijelog dugmeta“ koje izvode Tife i Željko Bebeka odlično legle. Verujte u sebe i ne dajte da vas išta pokoleba. Vera u sebe može da napravi čuda– prokomentarisao je Alen.

Mislim da ukoliko nema ljubavi, nema ni dobre pesme. Kod vas se ta ljubav oseća, jednom rečju ovo je savršeno. Ja sam tu da pohvalim, a neka se struka oglasi da vas ocenjuje – kratko je komentarisala Bajin nastup Kruna.

IMG 3019 3

-Kad sam čuo ovo struka sav sam se stresao, ne znam zbog čega. Moram da kažem da bolje izvođenje posle Serđa Blažića i „Atomskog skloništa“ nisam čuo. Slušao sam pesmu mnogo puta, ali ovakvo pevanje nisam čuo. Serđo je imao specifičan nerv i iskrenost koju sam sreo i kod tebe sada. Čestitam – uputio je veteranu Mare komplimente.

U revijalnom delu Bajo je ukrstio glas sa koleginicom Aleksandrom, a na sceni su zajedno zapevali „Ja ovako ne mogu dalje“, a njihov nastup pulika je dočekala sa oduševljenjem.

IMG 3001
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk