Login/Registracija

Kad INSPEKTOR policije PROPEVA! „Ovo radim iz zadovoljstva“, kaže Milan Vasiljević

U „Nikad nije kasno“ svoju šansu potražio je i Milan Vailjević (65) iz Zemuna.

Kako je rekao u emisiji, od malih nogu voli scenu i pozorinicu, a maštao je da postane glumac ili golman „Crvene zvezde“. Ipak, nije postao ni jedno, ni drugo, već policajac, tačnije inspektor u policiji. Danas je u penziji i učešćem u takmičenju veterana želi da ostvari svoj dečački san. 

– Gledao sam da služba nikad ne trpi ako odem negde da pevam. Nikad nisam živeo od muzike, niti bih mogao. Ovo radim samo iz zadovoljstva. Srećan sam što pevam u ovoj emisiji sad – izjavio je takmičar. 

66a713c1dbdd81f50b82b754e5c4067ed33797ee

Milanova podrška u studiju je njegov kum Mladen Dejanović, a kako ističe, iako zbog bolesti nije prisutna tu, najveća podrška mu je njegova supruga Ljiljana.

U takmičenju se predstavio pesmom „Sve za ljubav ja sam dao“ Bore Drljače, koja je autora takmičenja veterana bacila u trans.

405caac8aa122bcfb5740035666e51e05edddddc

Gde bi nam bio kraj da svi inspektori koji rade u policiji ovako lepo pevaju – pitala se Tijana Dapčević i zahvalila mu se na sjajnom nastupu. 

Njegov odabir pesme oduševio je i Tamara Dragić. 

– Odabrali ste prelepu pesmu i zaista ste nam kroz ove tonove dali svu moguću ljubav. Nadam se da i u privatnom životu dajete sve za ljubav, jer bez nje nema ništa- poručila je Tamara, a Mare je dodao – Što se tiče vaše porodice, mislim da će svi biti veoma ponosni.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: K. Stanković