Kad Bojana zapeva, sve staje: Pobednica rasplakala kolege na privatnom veselju (VIDEO)

0A0A2998

Trostruka pobednica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević važi za omiljenu pevačicu kada je publika u pitanju.

Osim kod publike, slobodno se može reći da je bivša veteranka omiljena i kod kolega sa estradne scene.

bojana barjaktarevic 11

U poslednjih nekoliko godina, veselja koja prave estadnjaci ne mogu da prođu bez Bojane i njenih pesama, pa je tako rado viđena gošća i na tim proslavama.

Pre nekoliko dana pevač Emir Habibović i njegova supruga Tamara Selimović prosavili su prvi rođendan ćerki Ariani, a na zabavi su se okupile i brojne zvanice sa estrade.

Capture 66

Mnogo pevača se latilo mikrofona, ali se posebna emocija prelomila salom kada je Bojana za svoje kolege otpevala nekoliko pesama.

Najemotivniji momenat večeri je nastao kada je pobednica uz pratnju orkestra otpevala pesmu „Isplači se, biće ti lakše“, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Podsetimo, Bojana je pre nekoliko nedelja gostovala upravo u emisiji koja ju je proslavila, a tom prilikom je otkrila da je njena karijera dobila potpuno drugi tok nakon takmičenja.

-Borim se kao lav! Nikad nije kasno mi je donelo mnogo bolju karijeru i puno više posla tako da se trudim da postignem sve, da odgovorim na sve zahteve. Trudim se i uspevam u tome, ma ne dam se ja- priznala je Bojana ne skidajući osmeh sa lica, a potom jednom rečenicom izazvala gromoglasan aplauz i neverovatnu emociju u studiju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković