Login/Registracija

Kaća Živković ne da na SVOJE: Zna se čiji je ajvar! Da neće i šajkaču da prisvoje? (FOTO)

U proteklim danima, internet bruji o potezu svetski poznate pevačice Dua Lipe, inače albanskog porekla, koja je na društvnoj mreži Instagram, gde je prati skoro 50 miliona ljudi, okačila fotografiju “Velike Albanije“ i raspravljala o autonomiji Kosova.


Kako je za naš narod ovo veoma škakljiva tema, brzo su se svi korisnici ove mreže uključili u polemiku, i prijavljivali ovu pevačicu uz navode na poziva na terorizam i ekstremizam, što zapravo i jeste ideja o “Velikoj Albaniji“,  a šta joj je javno odgovorila Jelena Karleuša, pogledajte OVDE.

I taman kad su se strasti malo stišale, ona je ponovo izazvala burne reakcije jednim potezom. Gostujući u jednoj emisiji, Dua Lipa imala je zadatak da jede veoma ljude proizvode na bazi paprike, a na stolu se našao i “Leskovački ajvar“.

……

Ona je voditelju objašnjavala šta je ajvar, govoreći o njemu kao albanskom proizvodu. Ovo je veoma naljutilo naše Leskovčane, koji su imali itekako oprečne komentare.

Pevačica Kaća Živković, koja je rodom iz Leskovca, izjavila je- Pošto planiraju da oduzmu Kosovo, ne bi me čudilo da imaju u planu da nam uzmu i južni deo Srbije, Leskovac, Vranje. Ne bi me čudilo da i šajkaču počnu da prisvajaju kao svoju– a Sale iz grupe Tropiko rekao je- Zna se čiji je ajvar. A i zna dotična šta valja- rekao je on za Kurir.

POGLEDAJTE I:

NEĆE DA ĆUTI Dua Lipa promovisala Kosovo, a onda je od JK stigao BRUTALAN ODGOVOR

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac