Login/Registracija

Jovana Joksimovć PRIZNALA: „Željko je bio ČUDAN I AROGANTAN, na kraju smo sve prevazišli“

Voditeljka Jovana Joksimović neretko priča u javnosti o privatnom životu, ali je nedavno otkrila kako je počela ljubav sa Željkom Joksimoićem i iznela nepoznate detalje o porodici i poslu. 


Jovana je priznala da se ljubav sa pevačem desila spontano nakon što su zajedno vodili Evroviziju u Beogradu.

-Kada je Marija pobedila svi smo bili presrećni. Dugo se nagađalo ko će biti voditelj,a  ja sam na nekoliko sastanaka predlagala da baš Željko bude voditelj, on je pevač koji je dobro poznat evrovizijskoj publici. Pre nego što smo se upoznali ljudi su mi govorili da je on arogantan i čudan tip, ali mislim da su pogrešili. Od prvog dana  smo se poklopili i na samim probama smo bili dobro uigrani rekla je Jovana u emisiji „Iz profila“i dodala:

– Oboje smo bili zauzeti kada smo se upoznali. Mislim da se ljubav ili desi ili ne desi. Nama se desila, ne zbog toga što smo puno vremena provodili zajedno, nego se desila samo.


Nakon što su javnosti obelodanili vezu, nastali su probemi koje voditeljka nije očekivala.

– Ja sam do tada medijima davala izjave samo o poslu. Nastao je problem, prosto radila sam na RTS-u, izbrojala sam da smo oko osam nedelja bili na naslovnim stranama, meni je to bilo dosta čudno, ali smo na kraju prevazišli sve iskrena je Jovana.

U videu pogledajte šta je još Jovana rekla u emisiji „Iz profila: 

Foto: Jutjub,
Autor: G. Online