Login/Registracija

JOŠ JEDNOM JE ISPUNJENA MISIJA: Izvedbe koje su dotakle srca, FILMSKI POTEZI PRIJATELJA I PORODICA koje oduševljavaju nacije (VIDEO)

Sinoć je počelo četvrtfinale emisije „Nikad Nije Kasno“, u kome je osam fantastičnih takmičara priredilo veče za pamćenje.

Nakon otvaranja emisije, Dragana je predstavila članove žirija koje su pored Mareta, činili Kaliopi i Duško Kuliš.


Čast da probije led imao je Vladimir Radovanović Selkov koji je opravdao sva očekivanja, a Mare mu je poručio kako je dokazao da nije slučajno u ovom krugu takmičenja.

Jedna od takmičarki za koje je Žika Jakšić u ovoj sezoni otvorio čuveni konkurs bila je i Jelena Smiljković, učiteljica iz Požarevca koja se u međuvremenu zaljubila i zatvorila konkurs, a njen osmeh su svi primetili.

– Kada zadrhti srce, onda glas nije bitno šta peva. Peva srce i vi ste večeras tako pevali– poručila je Kalipoi.

Duško Kuliš doveo je atmosferu do usijanja kada je zepavo svoje najveće hitove „Suzo moja Suzana“ i „Bez tebe je gorko vino“, a pravi trans je nastao kada se Jakšić latio mikrfona.


Nije bilo lako stati na scenu nakon velikog umetnika poput Duška, ali Boban Canevski, siguran u sebe je izveo jedan od najvećih hitova „Srce nije kamen“ koji je na Kaliopi  ostavio poseban utisak.

– Ja sam prezadovoljna i ponosna jer Tošetove pesme već dugo ne mogu da slušam i ovo je jedan od retkih trenutaka kada ih čujem. Boban je izveo energično, emotivno, zdravo, kao da je iz Makedonije- pohvalila ga je zemljakinja.

Prave emocije u svima, probudila je Mirsada Mekić koja je svojom izvedbom dotakla srca i duše prisutnih, a Kaliopi je poželela da je nauči da tako peva sevdalinke kao ona makedonske pesme.


Iznenađenja i neverovatni potezi naših takmičara i njihovih bližnjih nisu neobična stvar u ovoj emisiji, ali da neko pređe skoro 2000 kilomatara na bicikli još nismo videli.

Naime, dva drugara Slaviše Koraća, su pre dve nedelje krenula na svojim biciklama iz Nemačke u Beograd i taj cilj su ostvarili što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom, a oni su se našalili kako će morati to da ponove ukoliko njihov prijatelj prođe u finale.


Kada je saznala ko su članovi večerašnjeg žirija, Anka Pecnik je doživela šok i dozu odgovornosti zato što će izvesti pesmu jednog od njih. Pre samog nastupa, Žika je podsetio publiku o priči Ankinog supruga koji je odrastao u hraniteljskoj porodici i koji je nedavno pronašao svog brata, a oni su večeras zajedno bili u emisiji.

Podršku Slobodanu Veljkoviću Cobiju su sinoć pružili supruga i sin, a svi su se istopili kada se mali Boki priključio ocu na sceni i zapevao sa njim čuveni hit „Ovamo cigani“.

-Ti si imao tri prateća vokala, umesto dva i malo si iskoristio tu prenost, ali pošto je Boki dete prve klase neka si to iskoristio i ja vam čestitam– obajsnio je Mare.


Poslednji takmičar koji se predstavio bio je Dušan Joksimović Pepsi koji je pevao jednu od Maretovih omiljenih pesama, a svojom izvedbom nije dotakao samo Mareta već i ostatak žirija koji su ga pohvalili.

Nakon odluke žirija i publike u studiju, tri takmičara bore se na našem online glasanju, a svog favorita možete podržati OVDE.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić