Login/Registracija

JOŠ JEDNA STRAŠNA TRAGEDIJA u domu Omera Karalića, pevač NEUTEŠAN: „Ja ne znam kako ću sad“

Nakon niza tragičnih, porodičnih događaja koji su u poslednjih godinu dana zadesili Omera Karalića Azzara, finalista ovogodišnje sezone „Nikad nije kasno“ doživeo je još jednu tragediju. 

Neutešni pevač oglasio se na svom Fejsbuk profilu i saopštio da mu je najmlađa rođena sestra Đuza preminula, nakon borbe sa multipla sklerozom.


– Moja Đuza, moje pile malo, moja sestra! Moja hrabrost! Moj najveći borac, preselila se danas u 46. godini na drugi svet! Sunce moje, brat te nikad neće zaboraviti. Uvek ću te voleti. Ne znam kako ću sad?! – napisao je neutešni pevač, nakon čega su izjave saučešća i reči utehe počele da se nižu.

„Tuga do neba“, „Azzaro, bol je jaka, ali izdrži“, nižu se komentari ispod njegove objave koje je sve iznenadila i rastužila.

Njegova sestra dugo se borila sa neizlečivom bolešću, a za Grand Online pevač je uspeo samo da izusti:

– Bila je mnogo bolesna! Boli, boli jako! Fali mi!


Podsetimo, neposredno pred njegovo učešće u takmičenju, za samo 18 dana izgubio je oba roditelja, a tokom takmičenja ostao je i bez sestrića koji je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Iako tokom takmičenja na kartu emocija i sažaljenja nikad nije želeo da igra, na jednom od nastuoa poneo je crno srce na reveru u znak sećanja na sestrića.

– Ovo je trebalo da bude crvene boje, ali eto… Otišao je na lepši svet moja duša velika, sin moje sestre Senad Arnautović. Srce na reveru je simbolično, čisto da ga mogu nositi uz sebe, kad nisam mogao da budem tu, koliko god su moje želje bile velike, da ga ja spustim – rekao je tada sa knedlom u grlu i otkrio šta se zapravo desilo.

– Imao je veliku saobraćajnu nesreću, vozio je sam. Prošao je sigurno hiljadu puta tim putem, ali tog jutra je bilo suđeno da se više nikada ne vrati. Ovaj nastup u „Nkad nije kasno“ ide samo njemu, u stvari svima, ali prvenstveno mom Senadu – rekao je Omer, čiji nastup i intervju možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić