Login/Registracija

JESTE VI NORMALNI? Takmičarka „iznervirala“ Danijelu Martinović, pa joj poručila „Iskoristi šansu, daj sve od sebe“

Nikad javno nije nastupala, niti uspela da ostvari svoj san da se bavi muzikom. Klaudija Klanac Pušković (43) iz Petrovaradina po zanimanju je vaspitačica, ali je iz ljubavi prema slatkišima odlučila da svoj hobi pretvori u posao, pa se danas bavi pravljenjem torti. Iako je totalni amater u pevanju, želela je da svoj talenat pokaže javno, ali se za emisiju ,,Nikad nije kasno“ prijavila tek na nagovor porodice i prijatelja.

8a9be37aa67e0667cf0ac5eeb3d3886077bc35e4

Suprug i troje dece došli su kao podrška Klaudiji koja je samouvereno izašla na scenu, iako nije bila sigurna da čini pravu stvar.

– Gde ću ja da postanem pevačica u ovim godinama?! – rekla je takmičarka što je naljutilo Danijelu Martinović, koja se našla u žiriju. 

– Drago mi je da su vas prijateljice prijavile, samo ću vam zameriti jednu stvar. Rekli ste gde ću ja u ovom godinama?! Jeste Vi normalni? Svake godine su za ženu najbolje godine – konstatovala je Danijela, pa nastavila – Ima žena koje se nikad nisu ohrabrile da ostvare svoj san. Zato iskoristite ovaj trenutak, dajte sve od sebe i uživajte.

4fb298f8dcc4e3da352e4b67829db79f75091429

U takmičenju veterana Klaudija se predstavila pesmom „Women in love (Zaljubljena žena), a nakon nastupa žiri je prokomentarisao da je bila sjajna.

– Svaka čast, pa se nadam se da ćemo sledeći put probati Vašu tortu – našalio se Dejan Petrović, dok su joj Danijela Martinović i Rijalda čestitale na nastupu.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić