Login/Registracija

Jelena Rozga okrila ZAŠTO JE SAMA: Važi za jednu od NAJLEPŠIH PEVAČICA, a zbog ovoga nema partnera

Pevačica Jelena Rozga važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a njen ljubavni život oduvek je intrigirao javnost. Mnogi se i dalje čude da Jelena nema partnera s obzirom da mnogi muškarci lude za njom,a ona je rešila da otkrije zbog čega je još uvek solo.


– Ponekad bi to trpela, ali sada više ne, neda mi se… Jednostavno ako se ne razumemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lep, ispunjen pesmom… Radim posao koji volim najviše na svetu, muzika je nešto najdivnije, popeti se na binu i pevati dva sata pesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kiraja, to je lepota… Ja imam lep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lepo – rekla je pevačica u emisiji „Grand news“.


Podsetimo, osnivač grupe „Magazin“ Tonči Huljić čija pevačica je bila Jelena Rozga nedavno je ispričao interesantnu priču kako je počela njihova saradnja.

– Pustio sam glas da tražim pevačicu, onako bezveze, bez televizije, radija, novina. Pevačicu sam odabrao bukvalno po imenu, kako sam čuo da se zove Jelena Rozga rekao sam “Okej, to je ona“. A nisam čuo ni kako peva. Nakon što sam je primio, a još uvek je nisam ni čuo ni video, rekao sam d ami donesu snimak kako peva. Samo sam se nasmejao kad sam čuo, jer je otpevala baš onako kako treba da zvuči- ispričao je Tonči.


Kako su sve pevačice Magazina do tada izgledale identično, Tončiju je posebno iznenađenje bilo kada je saznao da ni mlada Jelena Rozga ne odstupa od toga.

– Kažu mala je, plava, tanka, još i balerina. Rek’o, rešili smo i to! To je sve stvarno bilo tako- objasnio je muzičar.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić