Login/Registracija

Jedan mora da se SKRIVA, a drugi ne može da se ODBRANI OD ŽENA: Takmičari o popularnosti (VIDEO)

Zoran Stefanović Džigi i Slaviša Spasić Caki nastupili su zajedno na velikoj sceni u duelu i oduševili žiri i publiku, a sa nama su podelili prve utiske nakon spektakla koji su priredili. Kako su nam se pohvalili veliku popularnost su stekli, a od svojih sugrađana dobijaju samo pozitivne komentare i reči podrške.


– Mene u gradu svi znaju, a to me skupo košta, svi traže da im platim piće, moram da se skrivam… Šalim se naravno. Lepo je, svi me pitaju kad će sledeća emisija, navijamo za tebe. Ja sam inače popularan u Pančevu, znaju me svi kao muzičara i kao taksistu, pošto i taksi vozim tamo, pitaju me: „pa vi pevate, pa što vozite taksi?“ Ovi koji su pijani i malo veseliji traže da im nešto otpevam kad uđu u taksi – rekao je Džigi.

Caki tvrdi da je postao mnogo popularniji kod žena koje mu se svakodnevno javljaju.

– Kažu mi da sam lepo pevao i da sam lep čovek, još samo da napravim zube – rekao je Caki kroz smeh.


Ovaj muzički šou program doneo im je i puno posla, te sada rade punom parom.

– Imam dosta posla, ljudi me zovu, čak i neki koji me nisu odavno zvali i zahvaljujući emisiji dosta toga sam uradio i nabacio sebi dosta posla – priznao je Džigi.

Caki se pohvalio i brojnim nagradama i priznanjima koja je dobio za sve što je uradio. Ceo intervju sa takmičarima „Nikad nije kasno“ pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić