Jana PRVI PUT U EMISIJI! Pevačica otkrila da lako zaplače ali teško drži dijetu (VIDEO)

Po prvi put u žiriju emisije “Nikad nije kasno“ našla se pevačica Dragana Todorović poznatija kao Jana.

Vlasnica mnogobrojnih hitova narodne muzike, ovu emisiju prati od starta i voli da je gleda, pa joj je samim tim velika čast što će se baš večeras naći u ulozi žirija- Ima predivnih pevača, pratim emisiju inače i slušaću kako me pogodi pesma i naravno da ću birati prave narodnjake to je ono što osećam u duši- kaže pevačica.

Po prirodi je veoma emotivna i pogode je kako priče tako i pesme koje kandidati izvode- Ja začas mogu da zaplačem!

e511b0d47f80d0556ae317665af4392c29097a7a

Pored pevanja, bacila se i na ugostiteljski posao sa suprugom, a dosta joj pomaže i rođena sestra. Ipak, otkriva da joj ne dozvoljavaju puno da se meša- Restoran smo otvorili 1.marta u najgore vreme pa odmah zatvorili, treći put se evo razrađuje. Ja se mešam koliko mi dozvole, ima tu stvari koje bih ja menjala, ali ne daju mi puno. Ćerka je stalno tu sa društvom, jedu i druže se. 

Novu godinu je zakazala u Beogradu, ali zbog trenutne situacije ne zna šta će biti, međutim plan za novu pesmu se razrađuje- Planiram duet sa devojkom Anjom Stojiljković koja peva kod mene u restoranu i svira gitaru, volim da dam šansu mladima– priča Jana i navodi kolege koje inače posećuju njen lokal- Kolege dolaze Ilda, Šako, Mladenovićka, Boban Rajović, Sandra Afrika, ima ih mnogo. 

Liniju je kako kažu dovela do savršenstva, ali Jana kao i svaka žena, i dalje nije u potpunosti zadovoljna- Kilaža može još malo dole. Teško mi je. Oko prvog jula sam prestala sa dijetom kad sam otišla u inostranstvo pa sam se opustila i vratila malo ali gledaću da skinem što pre.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac