Login/Registracija

„JA MISLIM DA NAS VI LAŽETE MALO“: Dragana Katić ŽESTOKO odgovorila takmičaru (VIDEO)

Ove subote na redu je druga emisija osme sezone omiljenog porodičnog šou-programa „Nikad nije kasno“ koja će zasigurno pomeriti granice.

Pored predsednika Saše Miloševića Mareta, u sudijskim stolicama će sedeti glumica Jovana Cavnić i pevač Uroš Živković, a publika će imati priliku da upozna šest novih veterana i njihove neverovatne životne priče.

Kršna Crnogorka će svojim nastupom podići sve u studiju, ali zasigurno i vas kraj malih ekrana, a ništa manje vas neće oduševiti šarmantna plavuša i simpatična dama koja dolazi čaki z Nemačke.

Nećete ostati imuni ni na muški trio, a posebno na duhovitog i šarmantnog pevača sa juga Srbije koji je već nakon prvog pojavljivanja uspeo da ostavi veliki utisak.

Ja pevam prvi put pred kamerama imam veliku tremu, verujte mi. Na hiljade svadbi sam uradio, ali je ovo nešto posebno – rekao je Leskovčanin, na šta je voditeljka Dragana Katić imala spreman odgovor:

-Mislim da nas Vi tu malo lažete, kako ste nastupili ja bih rekla da nije prvi put.. Ovo je zaista nemoguće!

Podsetimo, tri takmičara koji idu dalje bira stručni žiri, jednog publika u studiju, dok će gledaoci kao i do sada za svog favorita glasati na Fejsbuku.

Delić onoga što vas očekuje u subotu od 21 sat na televiziji Prva pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković