Login/Registracija

Iza ove seksi bake krije se more SUZA i savršen suprug! „Bila sam primorana da radim…“ (VIDEO)

U ovonedeljnoj epizodi „Nikad nije kasno“ sve nas je opčinila seksi baka sa dva braka. Na izgled i talenat Mirjane Bažalac ni žiri, ni gledaoci nisu ostali ravnodušni, ali malo ko zna da se iza njenog nasmejanog lica krije tužna priča iz detinjstva. 

Za Grand. Online govorila je o svom odrastanju i otkrila zašto je bila primorana da radi od malih nogu. 

f81a188dc8130cf870462e5dd9a955a9a8a79411

– Imala sam teško detinjstvo, život me baš nije mazio. Ne mogu, izvinite – s knedlom u grlu prekinula je razgovor na samom početku i plačući priznala da joj je jako teško i da ne želi da se seća ružnih stvari. 

– Bila sam primorana da počnem da radim sa 14 godina jer mi se tata jako razboleo. Upravo ovaj nastup u prvom krugu, kao i celo takmičenje posvetila sam njemu. Znam da je srećan i da odnekud gleda. Bio je teško bolestan – rekla je Mirjana. 

Da bi skrenuli pažnju sa bolne teme pitali smo da li joj se dopada kako ju je Žika Jakšić nazvao u emisiji.

– Seksi baka sa dva braka, pa da (smeh). Jeste, istina je, imam unuke, dva divna momka – Davida i Tadiju. Imam i tri ćerke. Dvadeset i tri godine ima starija ćerka, dvadeset i jednu srednja i ova najmlađa devet godina. Ona je moj punjač za dušu – ponosno kaže takmičarka koja u šali govori da je zla maćeha, budući da i njen suprug ima troje dece. Ipak, u životu nije nimalo zla.  

a6f0dad142b8e38b5aaad4bae912ee5ec3b537f9

Želja mi je da svo šestoro dece dovedem u studio, da vidite tu lepotu i ljubav i da vidite šta me čini jačom i lepom -kaže ova seksi baka. Na pitanje da li je ljubav prema njima čini tako vitkom i lepom odgovara:

– Za moj dobar izgled zadužan je gospodin koji se krije iza maske, moj suprug. Volela bih da ga pokažem, ali ne smem, ima svi da se zaljube u njega – priznaje takmičarka, a u videu ispod pogledajte da li je on spreman da mu supruga postane zvezda. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić