Ivana Peters ga pitala gde je bio do sad a on odgovorio- Pravio sam decu! (FOTO)

Dejan Ćosić Džozef (45) iz Beograda, koji se predstavio u ovoj emisiji posebnim repertoarom, uglavnom strane muzike, ostao je zapamćen i po talentu sviranja u češalj.

Nakon skoro 12 meseci od prvog pojavljivanja u emisiji “Nikad nije kasno“ Džozef otkiva da mu mnogo sredovečnih žena šalje zahteve za priateljstvo na društvenim mrežama te je iste morao da ugasi, kao i da se deca u kući bude uz njegovu izvedbu pesme “Unchain my heart“.

67f4a85efdb9f16fb7c0a127bd233fa40c9ab2fa

Kada smo se podsetili šta nam je sve Dejan pevao u prethodna 4 kruga, Ivana Petrs ga je pitala- Pa gde si ti do sad! Gde si bio sve ove godine da te gledamo– pa otkrila da ga poznaje od ranije- Znamo se otkako smo bili mladi iz beogradskih klubova, gde su se pile litre vina. Uvek sam se čudila kako tako neverovatni pevači ostanu u zapećku- a Deki je odgovorio- Pa pravio sam decu!

Za polufinale Deki je odabrao pesmu “Long train running, a kada je završio usledili su komentari-Au! Nemam šta da kažem- rekla je Ivana Peters.

Baš odavno ali iskreno nisam čuo da neko tako peva, sa takvom bojom glasa, ovu vrstu muzike- bio je kratak Pejović.

-Džozef, tu gde si ti, tu i treba da budeš. Vidimo te u budućnosti sa mnogo svirki i visokom cenom, ti si bio na visini zadatka polufinala- rekao je Mare, pa se Aco nadovezao- Dodao bih još nešto. Nemoj nikad da menjaš te pokrete na sceni.

POGLEDAJTE I:

Našao je vagu koja može da ga izmeri, a sad mršavi i dok peva (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac