Login/Registracija

IPAK IDE POD NOŽ? Janin suprug na ivici da popusti I DOZVOLI JOJ DA SMANJI GRUDI: „Imam problem, pričamo intenzivno o tome“

Kao i brojne njene kolege, Jana Todorović, ovo leto provodi radno, i puni klubove širom evrope, ali i crnogorskog primorja gde trenutno boravi.

Kada putuje poslovno, ona je tome potpuno posvećena i slobodno vreme kosristi kako bi se pripremila za nastup uz neki ritual poput masaže koji odmara telo i um.

Njene prirodno bujne grudi, privlače veliku pažnju javnosti, međutim ona tvrdi da ne obraća preveliku pažnju na to.

– Kada sam mlađa bila više su obraćali pažnju, a sada kada sam u ovim godinama možda ostanu u šoku kada vide da žena izgleda prirodno. Neću reći da mi to imponuje, ali navikla sam i na komentare i sve jedno mi je- kaže pevačica.

Ipak, njena publika je uvek umerena i pristojna kada joj udeljuje komentare.

– Bude svakakvih komentara, i priđu na nastupima, ali nikada to nije nepristojno. Oni znaju da sam ja u braku već 25 godina i da sam ponosna na našu ćerku, tako da ne prilaze često- tvrdi ona.

Jana je svojevremeno razmišljala i da smanji svoje grudi od čega je suprug Ivan odgovorio, međutim u poslednje vreme ova tema se ponovo otvorila među supružnicima.

– Ja sam ga nekoliko puta pitala, međutim on mi je uvek govorio da to ne radim, ali sad u poslednje vreme pričamo o tome jer imam i problem sa kičmom, gojim se u gornjem delu, i možda ćemo ovog puta usvojiti- priznaje Jana.

Kao i mnoge žene i ona je imala faze kada je kuburila sa kilogramima, ali sada je zadovoljna onim što vidi u ogledalu.

– U poslednje vreme sam smršala 6 kilograma i vodim računa zaista o ishrani- rekla je u live uključenju u razgovoru za Kurir.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić