Login/Registracija

IMA NADE: Pevačica ne želi više da krije, konačno podelila SREĆNE VESTI

Više puta smo se uverili da kad se najmanje nadamo sreća pokuca na naša vrata i da stvarno nikad nije kasno za ljubav.

To je nedavno na svojoj koži osetila i Slađana Đurić, pevačica i nekadašnja takmičarka „Nikad nije kasno“ koja je osim vanserijskog talenta, ostala upamćena i po tome što joj je sve u životu bilo u znaku broja dva – dva braka, dvoje dece, dve kuće.


Ipak, stvari se menjaju na bolje, pogotovo od kad je pronašla svoju treću sreću zbog koje ne skida osmeh sa lica. 

– Zaljubila sam se – potvrdila je Slađana kojoj je čuveni glumac Mima Karadžić još tokom njenog prvog pojavljivanja predviđao da će se udati treći put, ali je ona to vešto negirala, ne želeći da menja svoj dosadašnji način život. 

Rekla, pa porekla – najbolje bi opisalo njeno priznanje da ne želi više da se vezuje, jer kad se najmanje nadala, u njen ljubavni život ušetao je muškarac zbog kog je promenila odluku. 

– Toliko ste mi puta poželeli da u toku serijala nađem treću sreću i konačno je ona pronašla mene. Imala sam ogromnu želju da vam to kažem i podelim tu ogromnu sreću sa vama – ponosno kaže simaptična Zrenjaninka i ističe da je ona pravi primer da nikad nije kasno za ljubav. 

– Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Moj novi partner se zove Vladimir, ne bavi se muzikom, ali je obožava, isto kao i mene (smeh). Inače, radi u IT sektoru i sve je još sveže, ali smo jako srećni zajedno – priča Slađa, dok na pitanje da li ju je sadašnji partner gledao dok se takmičila u šouu veterana, odgovara: 

– Nije, ali naravno da me je njegova majka gledala u emisiji!


Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić