Login/Registracija

I TALENAT I EMOCIJA Otpevala ZAHTEVNU pesmu Zorice Brunclik i sve ostavila bez teksta

Elvira Hamidović dokazala je da samo najbolji pevači dolaze do polufinala šoua “Nikad nije kasno”. Ona je odlučila da ostane dosledna muzičkom pravcu, kojim se predstavljala tokom takmičenja, pa je i u polufinalu otpevala veoma zahtevnu pesmu “Ne dam ovo malo duše” Zorice Brunclik.


Tokom nastupa svi u studiju ježili su se od njenog glasa i emocije koju je donela izvođenjem ove teške pesme. Na njenu interpretaciju malo ko je ostao ravnodušan, a žiri je pohvalio odabir pesme, ali i dosadašnje nastupe u takmičenju.


“Sve vreme dok je pevala sam joj verovala. Moram da kažem da mi je mnogo slatka i da ima jako lepu energiju, što sam primetila i pre samog nastupa”, rekla je Aleksandra Živojinović, a zatim pohvalila njen talenat i poželela joj puno uspeha u takmičenju.

Podsetimo, Elvira je, još kao dete, maštala da bude pevačica, ali su joj roditelji branili jer su smatrali da treba da se uda i osnuje porodicu (VIŠE O TOME OVDE). A da li joj danas suprug podržava u želji da se bavi muzikom, pogledajte u videu ispod:

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić