Htela je kod ŽIKE i nedavno je ispunila sve kriterijume za pojavljivanje u NIKAD NIJE KASNO

Bivša misica Jugoslavije i pevačica Andrijana Dabetić, poznatija kao Anči, nedavno je za naš portal izjavila da želi kod Žike Jakšića u „Nikad nije kasno“, a sada je ispunila i sve kriterijume za pojavljivanje u šouu veterana. Naime, zvezda devedesetih sada je zrelija i iskusnija, a i nedavno je proslavila 48. rođendan i na taj način ostvarila pravo na učešće u popularnom šouu veterana, gde je starosna granica za žene 40+.

Kako je rođenanska žurka prošla, mi smo kontaktirali Anči kako bismo saznali šta misli o današnjim muzičkim takmičenjima, ali i da li bi se pojavila u nekom. 

……

„Obožavam da gledam sve talent programe, ali da sam mlađa ne znam da li bi se okušala u istom. Veliki je to stres, velika odgovornost. Ipak, izdvojila bih Nikad nije kasno jer ljudi u nekim kasnijim godinama mogu da pokažu svoj talenat. Svedoci smo da ima vanserijskih pevača koji su, igrom sudbine i spletom čudnih životnih okolnosti, svoj talenat stavili u drugi plan. Zato je ova emisija idealna prilika da ih čuju i vide široke narodne mase, što u potpunosti podržavam. Što se mene tiče, ja sam odavno stekla pravo učešća u Nikad nije kasno, budući da sam u kasnim dvadesetim“, s osmehom kaže Anči i dodaje da sebe vidi jedino kao žiri ili kao podršku takmičarima, budući da se i jedan njen kolega takmiči u ovom šouu. 

……

„Sa dvadeset plus dvadeset osam komotno mogu kod Žike, da li kao žiri ili kao podrška takmičarima, uopšte nije važno jer njegov šou obožavam i rado bih se odazvala svakom pozivu. Svi takmičari su na neki način pobednici, jer su pobedili sve predrasude i u poznim godinama odlučili da nastave tamo gde su u mladosti stali. Volela bih da uživo čujem te zanimljive životne priče takmičara i da osetim njihovu želju da na velikoj sceni, kakva je Grandova, pokažu svoj maksimum. Iskreno, sa velikim zadovoljstvom bih prihvatila poziv da se nađem u žiriju ovog šoua za koji smatram da je jedan od najboljih ikada na našim malim ekranima“. 

……

Anči ističe da uveliko planira svoj veliki povratak na estradnu scenu, a uskoro će nas i obradovati novom pesmom na kojoj mesecima unazad vredno radi. 

……Autor: I. Ankić