Login/Registracija

HRABROST ILI LUDOST? Finalista napravio neočekivani POTEZ (VIDEO)

Retko koji kandidat se usuđuje da tokom takmičenja otpeva potpuno nepoznatu pesmu, budući da zbog anonimonosti i atraktivnosti to često zna da bude mač sa dve oštrice. Međutim, Ruben Papian rešio da reskira i to baš u finalu „Nikad nije kasno“.

Za razliku od njegovih kolega koji su se takmičili poznatim hitovima, Ruben je otpevao svoju autorsku pesmu pod nazivom „Oganj“. 


– Verujem da će za mnoge ona biti autobigrafska, jer je posvećena mladim ljudima koji odlaze iz svojih domova, ostavljajući tako svoje majke da ih čekaju – rekao je Ruben u emisiji, što je publika u studiju pozdravila gromoglasnim aplauzom.


– Ja sam prvi put video našeg hladnog Rubena da ima tremu i totalno drugačiju odgovornost. Ono što je definitivno jeste da je jako intesantna pesma i verujem da će imati dug život- konstatovao je Saša Milošević Mare nakon Rubenovog nastup. 

Pojedini fanovi popularnog takmičenja prokomentarisali da je nije trebalo da se predstavi svojom pesmom, već nekom poznatijom, a ima i onih koji tvrde da je uradio pravu stvar. 

A vi poslušajte „Oganj“, pa prosudite da li je ovaj Rubenov potez hrabrost ili ludost.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić